Loosdrecht, 22 november 2006

Afgelopen zaterdag verloor Loosdrecht met 1 - 2 van WVHEDW.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

ingezonden bericht

Loosdrecht is er wederom niet in geslaagd een wedstrijd te winnen. Thuis tegen WVHEDW werd het 1-2. Een teleurstellende nederlaag die zeker anders uit had kunnen pakken.

Loosdrecht had namelijk in de eerste helft de beste kansen maar benutte deze niet. WVHEDW echter wist uit de eerste kans wel te scoren en ook na rust scoorde het. Loosdrecht kon met een goal van Samir Didouch nog wel wat terug doen maar bij een goal bleef het.

Loosdrecht moest dus aantreden tegen WVHEDW. Een ploeg uit het Amsterdamse dat zich een plekje net boven de degradatiezone heeft eigen gemaakt. Wilde Loosdrecht nog aansluiting vinden bij deze ploeg dan moest het winnen. En daar zag het in de eerste helft ook naar uit. Loosdrecht creëerde een handvol kansen maar wist deze niet te benutten. En juist dat deed WVHEDW wel. Uit de eerste kans na ongeveer een half uur die eigenlijk toevallig ontstond werd wel gescoord. Maar ook dat is een kwaliteit. Ondanks de tegengoal bleef Loosdrecht toch strijden voor een positief resultaat. Ook na rust ondanks de tweede tegengoal voortkomende uit een penalty was dat het geval. En toen Samir didouch uit een corner de 2-1 scoorde gloorde er weer hoop bij een ieder die Loosdrecht een warm hart toedraagt. En een positief resultaat had er ook zeker ingezeten. Een geweldige kans vlak na de 2-1 werd echter niet benut en zo bleef dit dus de uitslag. Een uitslag waardoor Loosdrecht zich in een positie bevind dat het zich moet gaan richten om directe dagradatie te ontlopen. En daar kan het volgende week mee beginnen als ARC op bezoek komt. Een ploeg die goed uit de startblokken kwam en niet onder stoelen of banken stak in korte tijd terug te keren naar de hoofdklasse maar die in de loop van het seizoen behoorlijk pas op de plaats heeft moeten maken.