WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn over Brief OKL/OCW
Kortenhoef, 4 november 2006

Bob Colijn (ex-bestuurslid VVD) is blij en verheugd over de brief die OKL en OCW aan het college stuurden over de verhoging van de OZB.

Nieuw emailadres WWK: webkrant@wijdemeren.com!

ingezonden brief

Geachte redactie van de WWK,

Het gaat nog een pracht story worden, u zult begrijpen dat ik als ondernemer, werving en selectie kantoor, zeer blij en verrast ben met de ingekomen brief van de OCW Ondernemersclub, ik vroeg mij al af of ondernemers van Wijdemeren dit als makke schapen over zich heen zouden laten gaan.

Maar toch nog gerechtigheid in Ondernemersland, waar ik jarenlang adviseur van ben geweest bij Het KNOV. Conclusie ik ondersteun derhalve van harte de Protestbrief van OCW en sluit mij daarbij aan, maar dat had u natuurlijk allang begrepen.

Nu maar afwachten of het College volg. week toch het lef heeft om veel bewoners en veel bedrijven tegen zich in het harnas te jagen en hun belofte niet nakomen, hetgeen in het College - akkoord is vastgelegd.

Tevens vergeet men maar steeds de meevaller van 3 ton uit de BNG pot af te trekken van deze tegenvaller, maar zie hiervoor ook de analyse van een topambtenaar en tevens Raadslid in de G & E. Zijn analyse is glashelder , ik ga daar nu niet verder op in, moet ook nog zorgen voor inkomsten !!!

Mvrgr.

Bob J. Colijn
Ondernemer te Kortenhoef

home
verder
terug
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bron
Ing. Brief
foto
---
auteur
Rik Jungmann