Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Vol Vertrouwen verder

Wijdemeren, 30 maart 2006

Het coalitieakkoord is vastgesteld. Het heeft de titel "Vol Vertrouwen verder" gekregen. Op zes april worden de nieuwe wethouders benoemd.

Het document (PDF formaat,0,7 Mb) is hier te downloaden.

Persbericht

Gemeenteraad benoemt wethouders op 6 april a.s.
Coalitieakkoord definitief: 'Vol vertrouwen verder'

Het CDA, de VVD, de PvdA en Groen Links zijn er uit. De teksten voor het coalitieakkoord 'Vol vertrouwen verder' staan sinds gisteravond vast. In dit akkoord beschrijven de coalitiepartijen de belangrijkste punten die zij in de periode tot 2010 willen realiseren. Donderdag 6 april a.s. zal de gemeenteraad het akkoord vaststellen. Die avond benoemt de raad ook de beoogde wethouders: Wim Neef (CDA), Wim Lorjé (VVD), Lia Moote (PvdA) en Nelleke Schenkkan (Groen Links).

De belangrijkste punten uit het zogenoemde regenboogakkoord zijn sociale woningbouw; het meer vroegtijdig betrekken van burgers bij de totstandkoming van plannen en beleid; het stimuleren van maatschappelijke activiteiten; het waterbeheer; het verminderen van regelgeving en vergunningen en uitbreiding van het minimabeleid. Volgens het CDA, de VVD, de PvdA en Groen Links is het akkoord een stevige basis voor een goed bestuur van Wijdemeren in de nieuwe raadsperiode.

Download

Het coalitieakkoord 'Vol vertrouwen verder' is vanaf vandaag te downloaden vanaf www.wijdemeren.nl , zowel vanaf de homepage als vanaf de pagina van de Gemeenteraad .

U kunt ook een exemplaar opvragen bij de raadsgriffie, telefoon (035) 65 59 561.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Bewolkt Matige wind15º Naar volgende bericht