Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

DBW achter Redactie WDM Act.

Wijdemeren, 28 maart 2006

De politiek mengt zich in de strijd bij Radio Wijdemeren. DBW stelt zich op achter de redactie van Wijdemeren Actueel. Ligthart moet weg vindt DBW.

Ingezonden Bericht

Het is weer eens zover. Een plotseling uit het niets verschijnende Hilversumse heer is erin geslaagd bij radio Wijdemeren tweedracht te zaaien en een fiks conflict te kweken.

Gevolg: veel narigheid en bijvoorbeeld geen reguliere uitzending op zondag middag met actualiteiten die betrekking hebben op Wijdemeren.

Interviewers Tineke Franssen en Edward Smallenburg zijn de inzet van de ruzie. Ze zouden geen politiek gevoelige onderwerpen meer mogen aansnijden, omdat ze op de verkiezingslijst van resp. Dorpsbelangen Loosdrecht en Dorpsbelangen Wijdemeren stonden. Wat een krankzinnige onzin! Wat een benepen miezerige kijk op de lokale radio. Zo lang als de plaatselijke radio bestaat hebben politiek geïnteresseerde interviewers zich met de uitzendingen bemoeit. Dat kan ook niet anders, want in een dorpen-plaats als Wijdemeren staat iedereen wel op zo'n lijst.

Een schande dus, maar gelukkig is de redactie solidair en staat als één man en vrouw achter Tineke en Edward. Hierbij kunnen nu het bestuur en de ledenvergadering van Dorpsbelangen Wijdemeren worden gevoegd. Wij nemen het eveneens op voor deze twee en scharen ons aan de zijde van de redactie.

Tineke Franssen en Edward Smallenburg op een Dorpsbelangen lijst. So what?? Iedereen in politiek Wijdemeren is mans genoeg om ze als dat nodig is lik op stuk te geven.

Trouwens, wordt het geen tijd dat de hoofdredacteur eens onder zijn hoed vandaan komt en zijn mensen in bescherming neemt? Wat moeten we overigens met een Hilversumse programmaleider? Redactie, hou vol! Zorg dat die man zo snel mogelijk verdwijnt.

Bestuur en fractie van Dorpsbelangen Wijdemeren
De voorzitter, W. van den Brink


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Half bewolkt Harde wind 15º Naar volgende bericht