Rik Jungmann

---

Oranjecomité Wijdemeren Centrum
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Koninginnedag Nadert

's-Graveland, 18 maart 2006

Het Oranjecomité Wijdemeren Centrum ('s-Graveland en Kortenhoef) is al druk bezig met de voorbereidingen voor koninginnedag. Een tipje van de sluier gelicht.

Ingezonden Bericht

Koninginnedagprogramma meer dan compleet
Voor jong en oud is het feest in Wijdemeren centrum

Het is spijtig voor de inwoners van 's Graveland en Kortenhoef die rond de koninginnedag op vakantie zijn. Zij gaan wat missen! Een fantastisch veelzijdig en compleet programma gaat aan hun neus voorbij. Voor diegene die wel in het dorp blijven is het echter groot feest. En niet alleen op Koninginnedag. De festiviteiten beslaan twee dagen namelijk 28 en 29 april!!

Het Oranjecomité Wijdemeren Centrum is niet snel tevreden maar zelfs bij hen is een lichte vorm van euforie waar te nemen. Het altijd aanwezige enthousiasme gaat nu vergezeld van de overtuiging dat het ook werkelijk de goede kant op gaat. Het doel wat wij voor ogen hebben, een ouderwets gezellig feest voor iedereen, neemt zeer concrete vormen aan.

We beseffen ons terdege dat de doelen die wij ons gesteld hebben alleen haalbaar zijn dankzij de medewerking van vele enthousiaste sponsors en vrijwilligers (een groep die bij de oranjevereniging gelukkig nog steeds groeiende is). Zonder hen is het organiseren van een Koninginnedag niet meer mogelijk. Heel veel dank derhalve.

Hoeveel sponsors er ook zijn, hoeveel vrijwilligers er ook meewerken en hoe enthousiast het comité ook is, Koninginnedag wordt pas echt een succes als de inwoners massaal mee doen. Zonder die belangstelling wordt het helemaal niets.

Doe mee!

Doe dus mee aan de lampionnenoptocht, schrijf spontaan in voor het beachvolleybal, verkoop je spullen op de vrijmarkt, geniet van de kinderspelen, beluister de muzikale bijdragen van Amicitia en BMOL, loop mee in de verkleedoptocht, laat je stem horen op de 55+ meezingavond, kom naar de disco (11 -15 jaar ) overtref jezelf in de zeskamp, wordt een held met zaalvoetbal, lach mee bij de poppenkast, kom tot rust tijdens het kerkorgelconcert, ga uit je dak met zanger/entertainer DJ Reggie, laat onder luid gejuich de wedstrijdballonnen op, zing uit volle borst het Wilhelmus, neem gezellig een drankje en een hapje, versier het dorp uitbundig en hang vooral de vlag uit. En wil je niets doen ? Kom dan toch gezellig even kijken. Ook bij slecht weer bieden we een volledig programma. Laten we er met z'n allen een fantastisch dorpsfeest van maken. Komen dus. Gewoon doen.

Binnenkort volgt nadere informatie.

Oranjecomité Wijdemeren Centrum


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Matige wind Naar volgende bericht