Rik Jungmann

---

Ingezonden Bericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Viool en Piano in Kerk

Kortenhoef, 17 mei 2006

Op zaterdagmiddag 20 mei wordt er in de Hervormde Kerk in Kortenhoef een concert gegeven.

Ingezonden Bericht

Martine van Stigt-Thans, viool en Sergey Smirnov, piano.

Op zaterdagmiddag, 20 Mei in de Hervormde kerk in Kortenhoef zal dit jonge, getalenteerde tweetal in een op-merkelijk concert een zeer gevarieerd programma ten beste geven.

Behalve sonaten van J.S Bach en Franz Schubert en Variaties van Bazzini-Heinrich Wilhelm Ernst, zullen ook werken van Camille Saint-Saëns, Karol Szymanowski en Bizet op het menu staan.

Martine van Stigt-Thans (1989) begon met haar vioolstudie op zevenjarige leeftijd bij Adriaan Stoet en vervolgt momenteel haar studie bij Alexander Skwortsow. Al vroeg begon zij met succesvolle recitalprogramma's en soleerde zij bij meerdere orkesten, waaronder het Pools Staats Orkest onder leiding van Tilo Lehmann in het vioolconcert van Mendelssohn. Ook won Martine prijzen op verschillende concoursen. De viool waarop ze speelt is een bijzonder mooie Italiaanse "Sardini" uit 1738 die haar ter beschikking is gesteld door het Rotary Muziekinstrumentenfonds.

Sergey Smirnov werd in 1980 geboren in Minsk (Wit-Rusland). Hij studeerde bij Eugenia Gorbunova en aan de Wit-Russische muziekacademie in Minsk bij Vladimir Neahenko en Youri Gildyuk. Sinds 2003 studeert Sergey bij Naum Grubert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij is prijswinnaar op verschillende Internationale concoursen en concer-teerde op verschillende Europese podia. Aanvang 15.00 uur. Entree: € 5,-.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 22º Naar volgende bericht