Rik Jungmann

---

Wie Wat Waar
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Foutje bij de WWW

Wijdemeren, 10 mei 2006

Gisteren kwam de verse Wie Wat Waar. Zoals altijd snel even kijken wat onze collega's aan artikelen geschreven hadden. Dat viel hier en daar wat tegen.

In de WWW van gisteren stonden actuele en informatieve artikelen van de hand van Herman Stuijver, Joop Glijn en Mirjam Arnoldy.

Op bladzijde vijf ging het echter mis. Een grote kop "Laatste gemeenteraad 2005" wekte al enige twijfel. De laatste gemeenteraad van 2005? Dat was toch in december... Maar misschien een foute kop.

Ernst Haselhoff hoopt op voorkeursstemmen

Op de volgende bladzijde een groot stuk onder de kop "Ernst Haselhoff hoopt op veel voorkeursstemmen". Maar..., de verkiezingen waren toch al op 7 maart. Zijn die aan Ernst voorbij gegaan? Weet hij niet wat de uitslag is geworden? Dat kan toch niet...

Nog maar eens grondig naar beide artikelen gekeken. Langzaam drong de conclusie zich op. Dit waren oude artikelen van enkele maanden geleden, die opnieuw geplaatst waren.

Dus Herman Stuijver maar even gemaild. Het antwoord kwam snel. Inderdaad er is bij de drukker van de WWW iets fout gegaan. Herman betreurt dat zeer. Het excuus voor de fout heeft hij al verzonden voor plaatsing in de volgende WWW. Ook langs deze weg bieden wij de WWW lezers de excuses van Herman maar vast aan.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 25º Naar volgende bericht