Rik Jungmann

Rik Jungmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

SV Loosdrecht geëerd

Loosdrecht, 8 juni 2006

Het gemeentebestuur ontving vanavond het overgelukkige SV Loosdrecht. De promotie van de club was de aanleiding om ze een receptie aan te bieden.

Aleen het geluid van de hele bijeenkomst?
Dubbellik op de startknop om het geluid te starten.
Klik hier voor de directe link naar het geluid.


De voetballers van SV Loosdrecht in de raadszaal.

Een opgetogen bestuur, team, trainer en aanhang van de SV Loosdrecht verzamelde zich vanavond in de raadszaal van het gemeentehuis aan de Rading 1. Zij kregen daar een hapje en een drankje aangeboden door het gemeentebestuur om samen de promotie te vieren.


Burgemeester Don Bijl met keten en sjaal.

Wethouder Nelleke Schenkkan, sportzaken

Burgemeester Don Bijl had voor de gelegenheid naast zijn ambtsketen ook een knaloranje SV Loosdrecht sjaal om. In een toespraak tot de vierende voetballers en voetballiefhebbers gaf hij aan dat het een prachtig resultaat is, om trots op te zijn. En dat hij waardeert dat de SV Loosdrecht een hechte club is.

Wethouder Nelleke Schenkkan feliciteerde de club ook van harte. Zij wees erop dat de SV Loosdrecht een prachtige promotie is voor de sport. "Ouder worden we allemaal, maar we willen ook gezond ouder worden, daarom moeten we veel sporten."


Voorzitter Rob Deering

Trainer Ab Rutte

Trainer Ab Rutte pleitte hartstochtelijk voor twee kunstgrasvelden. "Na deze promotie moeten we meer en vaker trainen. Drie keer in de week. En dat kan niet zonder kunstgras, willen we ons handhaven of nog verder komen."


"Bedankt voor het resultaat en blij dat jullie bij de SV Loosdrecht betrokken blijven."

Voorzitter Bob Deering zette Ab Rutte en de heer Zeldenrijk in de bloemetjes. Hij deed dat letterlijk om ze te bedanken, ook al omdat de beide heren weliswaar een nieuwe functie binnen de SV Loosdrecht krijgen, maar wel bij de SV blijven. Rob Deering was over dat laatste zeer blij.

De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 22º Naar volgende bericht