Rik Jungmann

---

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Juryleden Sport Gezocht

Wijdemeren, 10 juli 2006

De gemeente zoekt juryleden voor de jaarlijkse sportverkiezingen in Wijdemeren.

Persbericht

Gezocht: Juryleden voor sportverkiezingen Wijdemeren

De gemeente organiseert jaarlijks Sportverkiezingen voor de sportman, sportvrouw, sportploeg, sportvrijwilliger én de meest talentvolle jeugdsporter van het jaar. Het doel is hiermee sportactiviteiten in Wijdemeren te stimuleren. Voor de jury van deze sportverkiezingen zoekt de gemeente nu nieuwe leden. Iets voor u?

De wethouder van sportzaken, mevrouw N. Schenkkan, is de voorzitter van deze onafhankelijke jury die de uiteindelijke winnaars bepaalt. De prijzen reikt de jury uit tijdens het jaarlijkse Sportgala. Heeft u verstand van sport en bent u bereid in deze jury plaats te nemen? Meldt u dan schriftelijk aan bij het college van Burgemeester en Wethouders. De jury van de sportverkiezingen gaat, naast de voorzitter, bestaan uit 7 leden. De benoemingstermijn van de jury is gekoppeld aan de raadsperiode. Deze duurt tot maart 2010. Wie in aanmerking wil komen heeft wel enige deskundigheid nodig. Dit omdat de jury ook de criteria formuleert waaraan de sporters moeten voldoen. De juryleden vergaderen een aantal keren per jaar met elkaar, met ondersteuning van de nieuwe sportambtenaar van de gemeente.

Belangstelling?

Wilt u de sportieve uitdaging aangaan en helpen de sport in de gemeente te stimuleren?

Meldt u dan aan voor het juryschap van de sportverkiezingen van Wijdemeren en stuur uw schriftelijke motivatie, vóór 1 augustus 2006, naar het college van Burgemeester en Wethouders o.v.v. 'Jury Sportverkiezingen', Postbus 41, 1243 ZG 's-Graveland. Wilt u eerst meer informatie? Neem dan, na 17 juli a.s., contact op met de heer M. van Osch van de afdeling Maatschappelijke en Sociale Zaken, telefoon (035) 65 59 594.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind 25º Naar volgende bericht