Rik Jungmann

Rik Jungmann

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

1 Minuut gratis bij AH

Kortenhoef, 14 januari 2006

Op 19 januari om 15.00 uur wordt het even een heksenketel bij AH op de Meenthof in Kortenhoef. Mevrouw Wilhelmus mag dan 1 minuut gratis winkelen.


Het team van AH, na het winnen van de Gouden Heijn.

Persbericht

GRATIS 1 MINUUT WINKELEN BIJ ALBERT HEIJN
Meenthof te Kortenhoef

Mevrouw Wilhelmus winnares Gouden Tip

Eind 2005 gaven ruim 55.000 klanten van Albert Heijn via www.ah.nl aan wat zij vonden van de kwaliteit en service in hun winkel. Ook vroeg Albert Heijn hen tips voor verbeteringen. Mevrouw Wilhelmus uit Kortenhoef gaf aan Albert Heijn Meenthof de Gouden Tip. Op donderdag 19 januari om 15.00 uur wordt zij door Albert Heijn Kortenhoef feestelijk ontvangen en krijgt zij gratis 1 minuut winkelen aangeboden.

"Klanten zijn erg betrokken bij onze winkel, dat blijkt wel uit de vele tips die we binnenkregen", zegt franchisenemer Peter Landwaart . "We vonden de tip van mevrouw Wilhelmus de beste. Zij adviseerde een dag en datum aanduiding aan te brengen bij de zuivelafdeling zodat je in een oogopslag kunt zien of de producten aan de juiste datum voldoen, daarnaast kwam zij met het voorstel een ideeënbus in de winkel aan te brengen, waarin tips en klachten van de klant gedeponeerd kunnen worden. We gaan deze tips ook daadwerkelijk uitvoeren. A.s. donder dag is het zover dan neemt mevrouw Wilhelmus om 15.00 uur haar prijs in ontvangst en gaat zij 1 minuut gratis winkelen.

De klantentips waren onderdeel van de Albert Heijn Winkel Kampioenschappen 2005. Een spannende wedstrijd waarbij alle 700 Albert Heijn-winkels werden beoordeeld op diverse onderdelen zoals kwaliteit en service. Het oordeel van de klant was uiteindelijk doorslaggevend voor de titel Albert Heijn Winkel Kampioen 2005.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Matige wind Naar volgende bericht