Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Hou vast aan Ter Sype!

Wijdemeren, 17 februari 2006

Piet Lam uit Loosdrecht vindt dat het CDA nog maar eens een ernstig gesprek met de Hilversumse partijgenoten over Ter Sype moet voeren.

(Hoewel de discussie over Ter Sype een zijsprong in de thread van de discussie is, beschouwen wij dit toch als de laatste uit de serie postings over lokale vs. landelijke partijen. De standpunten zijn bekend. red.)

Reactie

Gelukkig is er afgelopen jaren  'enige' vooruitgang geboekt voor woningbouw in Ter Sype door o.a. wethouder Neef. De provincie Utrecht is niet (meer) tegen woningbouw in Ter Sype. Gelukkig heeft NH toen met ca 600 woningen ingestemd.

Wijdemeren mag deze lokatie nooit meer laten schieten in dit stadium.

Mw. v. Henten schrijft wel dat Maarten Haverkamp (CDA) vragen heeft gesteld aan de staatssecretaris, maar over een antwoord hierop lees ik niets. Ik (en iedereen) kan ook vragen stellen.

Laat de heer Haverkamp CDA wethouder Ed Reijn van Hilversum eens op zijn verantwoordelijkheid aanspreken, want dat is (een van de)
grote boosdoeners in deze kwestie i.v.m. eventuele geluidsoverlast voor enkelen in Hilversum Zuid als de startbanen gedraaid worden.

Ook het CDA Wijdemeren zou haar Hilversumse zusterpartij hier (nog) eens op aan moeten spreken. Dan kan de wens om voor de burgers van Wijdemeren te willen werken en bouwen, zoals Mw. v. Henten schrijft, misschien uitgevoerd worden.

Piet Lam
Loosdrecht


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Windstil Naar volgende bericht