WIJDEMEERSE WEBKRANT
Trouwen in Sypesteyn
Loosdrecht, do 28 december 2006

Op 14 januari houdt Kasteel Sypesteyn in Nieuw Loosdrecht een open dag voor aanstaande bruidsparen.

persbericht

14 januari: open dag op Sypesteyn voor trouwlustigen!

De feestdagen zijn vaak een bron van inspiratie en een periode van veel goede voornemens. U hebt de stap gewaagd en het jawoord is gegeven. En nu bent u meteen al plannen aan het maken.

Op kasteel Sypesteyn (Loosdrecht) helpen wij u daarbij graag een handje. Want u hebt trouwplannen en u zoekt een mooie locatie? Waar kunt u romantischer trouwen dan in een kasteel? En waarom dan niet op een van de mooiste, rustigste plekjes in het groene hart van de randstad. Gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit het hele land. Indien u nog niet in de gelegenheid bent geweest om eens een kijkje te nemen in het fraaie Sypesteyn, dan nodigen wij u van harte uit dat te doen op onze open middag op 14 januari a.s

Op kasteel Sypesteyn in de gemeente Wijdemeren trouwt u in onze fraaie, zogenoemde Lage Zaal die is ingericht met bijzondere 17 de - eeuwse kasten en familieportretten, symbolen van echt en trouw als intieme getuigen van uw jawoord. Kasteel en tuin zullen op 14 januari voor a.s. bruidsparen geopend zijn van 12.00 uur - 17.00 uur. Onze medewerkers zullen u die middag graag te woord staan. Ook als u al gereserveerd hebt, maar toch nog eens een kijkje wilt nemen bent u van harte welkom. U kunt gewoon komen binnenlopen, maar een afspraak maken kan ook (tel. 035-5823208)!

Speciaal op ons verzoek zal een gerenommeerde bruidsmode-zaak een deel van haar collectie tonen. Die middag zullen ook een fotografe, een kapster en een drukkerij aanwezig zijn om te laten zien hoe zij een trouwdag extra luister kunnen geven. Alles uiteraard geheel vrijblijvend, maar wel gemakkelijk om eens te zien welke mogelijkheden er zoal zijn en om uw gedachten nader te bepalen. Voor nadere informatie verwijzen we graag naar onze website ( www.sypesteyn.nl ).

Ook kunt u kennismaken met de cateringmogelijkheden op Sypesteyn. Arjan van der Hoek en zijn team van Rederij "De Tijd" zullen komend jaar alles wat betreft eten en drinken op Sypesteyn gaan verzorgen. De gewelven kelders zijn door hen sfeervol aangepast. Gezamenlijk schetsen wij een beeld van de feestelijke mogelijkheden. De rest kunnen we dan rustig aan uw eigen verbeeldingskracht over laten. Wellicht dat de zon op ons terras dan nog even afwezig is, maar die zal op uw trouwdag zeker doorbreken! Wij in kasteel Sypesteyn houden het feestelijke gevoel voor u nog even vast, niet alleen tot 14 januari maar het hele jaar door. U bent van harte welkom op zondag 14 januari 2007, de toegang is gratis.

Kasteel-Museum Sypesteyn, Nieuw Loosdrechtsedijk 150, 1231 LC Loosdrecht

035-5823208 www.sypesteyn.nl info@sypesteyn.nl

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief