WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ontevreden met de Kabel
Ankeveen, ma 18 december 2006

Patrick Kreuning is ontevreden met het programma-aanbod op de kabel, na de zenderwisseling van afgelopen dinsdag.

(Hij schrijft in zijn ingezonden brief dat de ARD verdwenen is. Waarschijnlijk bedoelt hij de WDR, want de ARD is er nog steeds. red.)

ingezonden brief

Ik vind de veranderingen op de kabel knap waardeloos. Geen ARD meer, een zender die vaak in de weekenden rockconcerten uitzendt van bands als Iron Maiden, muziek die zelden op een andere muziekzender is te horen. Als hardrocker kom je met dit pakket er uberhaupt maar bekaaid vanaf. Ook zond de ARD nog wel eens een schaakmatch uit, o.a. van Jan Timman. Toen vorig jaar de NOS de uitzendrechten van de eredivisie verloor hoopte ik dat er meer ruimte voor schaken zou komen, maar men vond buitenlands voetbal interessanter. De samenvattingen van de meeste Europese wedstrijden zijn ook al te zien op Eurosport, die nu ook weer snooker uitzenden, wat ook weer valt te bekijken via de BBC. Kortom, je betaalt om steeds naar het zelfde te kunnen kijken.

Vernieuwing zit er nauwelijks meer bij, ook bij de commerciëlen niet. Al 13 jaar GTST, al 6 jaar Big Brother, komt er een nieuw programma, dan is dat een kopie van een ander programma. Waar blijft de creativiteit in Nederland, of gaat het de tv-makers enkel nog om de centjes.

Het begint er helaas steeds meer op te lijken.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief