WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn: Tips en Verbazing
Kortenhoef, vr 15 december 2006

Bob Colijn uit Kortenhoef heeft wat tips voor de gemeente om te bezuinigen. En hij verbaast zich over de politiek.

ingezonden brief

Geachte Redaktie van de Webkrant,

Ook een laatste reactie dit jaar n.a.v. de politieke ontwikkelingen, los van de landelijke onbegrijpelijke compromissen en problematiek gezien de laatste verkiezingsuitslag, kan de Politiek toch voor velen een doolhof blijken en vraagt men zich af waar soms de ratio is gebleven.

In het kader van de begroting zou men verwachten dat bij een tekort, zoals in het bedrijfsleven, dus bezuinigd moet worden, maar nu lezen wij dat er o.a. een watermanager moet worden aangesteld, wie zit daar nu op te wachten ??? Die kun je toch beter tijdelijk inhuren lijkt mij. Als dat werkelijk noodzakelijk is !

Vervolgens hebben we gelezen dat de Brandweer een trip heeft gemaakt naar Zweden, nu weer lezen we dat de groepen 8 van de scholen een trip gaan maken naar Amsterdam op kosten van de belastingbetaler, etc. etc.

Ik ga daar nu vlak voor de Feestdagen niet verder over uit weiden, dat laat ik aan de deskundigen over.

Maar tot slot zou je kunnen veronderstellen, met grote tekorten , dat je bijv. de komende Nieuwjaarsreceptie een keertje zou kunnen overslaan, want de borrel aldaar is dus een sigaar uit eigen doos.

Kortom de politiek blijft blijkbaar voor velen een onbegrijpelijk schouwspel en je valt van verbazing achterover als er weer een Verhoging wordt voorgesteld, zoals bij de OZB en nu de Toeristenbelasting, etc.

Wat staat ons in 2007 te wachten ???

Ik wens U en de lezers toch een heel prettig en gezond 2007 en fijne Feestdagen.

Mvrgr.

Bob J. Colijn
Kortenhoef.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief