WIJDEMEERSE WEBKRANT
Mededeling email Plassennet
Kortenhoef, wo 6 december 2006

Plassennet doet een mededeling aan gebruikers van een emailadres in de domeinen kortenhoef.nl, ankeveen.nl en sgraveland.nl.

ingezonden mededeling

Dit bericht is bedoeld voor gebruikers van een emailadres in de domeinen kortenhoef.nl, ankeveen.nl en sgraveland.nl.

Plassennet, de uitgever van de WWK, beheert sinds 1999 de domeinen kortenhoef.nl, ankeveen.nl en sgraveland.nl. Binnen die domeinen zijn vanaf 1999 emailadressen aangemaakt voor personen en organisaties. Die emailadressen (bijv. piet@kortenhoef.nl) sturen de mail door naar het emailadres van de abonnee.

In sgraveland.nl en in ankeveen.nl waren dat er slechts enkele. In kortenhoef.nl was dat een flink aantal. De kosten voor de domeinen werden de afgelopen zes jaar gedragen door Plassennet. Het gebruik van de emailadressen was daardoor gratis. Daar komt verandering in.

Geen email in sgraveland.nl en ankeveen.nl

Het domein sgraveland.nl wordt opgeheven. Email via dat domein stopt.
Het domein ankeveen.nl blijft bestaan maar, ook daar stopt het gebruik van emailadressen. Het domein kortenhoef.nl blijft bestaan, maar wordt zeer binnenkort verhuisd. Daarmee vervallen alle nu in dat domein bestaande emailadressen. Die kunnen echter opnieuw aangevraagd worden.

De abonnees, die een emailadres in het domein kortenhoef.nl hebben, ontvingen enkele dagen geleden een bericht van Plassennet over de op handen zijnde verhuizing. Daarbij bleek dat een groot aantal van die emailadressen de mail doorstuurden naar inmiddels niet meer bestaande adressen. De betreffende gebruikers hebben kennelijk verzuimd om wijzigingen door te geven. (De conclusie is t.a.v. die emailadressen dat ze niet meer gebruikt worden.)

Een aantal gebruikers heeft inmiddels al gereageerd en een aanvraag ingediend om na de verhuizing hun emailadres in het domein kortenhoef.nl weer in gebruik te nemen. Afhankelijk van het aantal reacties besluiten wij om die emailadressen weer aan te maken. Er zal dan wel jaarlijks een kleine bijdrage gevraagd worden om de kosten van het domein te dekken. Naar het zich nu laat aanzien gaat die dienst door.

Oproep

Als u een emailadres in het domein kortenhoef.nl had, maar het bericht over de op handen zijnde verhuizing heeft gemist, en het gebruik van dat emailadres toch wilt voortzetten, dan kunt u dat hier aan Plassennet laten weten. Eventuele vragen kunt u mailen naar ...

bron
ing. meded.
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief