WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kritiek op Casemapakket
Ankeveen, ma 4 december 2006

Patrick Kreuning is ontevreden over de komende kabeloperatie en het aanbod in de pakketten. Hij wil helpen om de TV opnieuw in te stellen.

ingezonden brief

Weer typisch een staaltje van hoe zuigen we de burger leeg, die kabelverandering. Weer een paar zenders erbij waar je niet op zit te wachten, maar als je kiest voor het goedkopere programma heb je nog meer zenders waar je niet op zit te wachten en je kunt geen voetbal meer kijken op Talpa om maar eens wat te noemen.

Hoeveel mensen in ons dorp spreken spaans of italiaans, laat staan turks? Laat Casema eerst eens onderzoek doen naar waar er behoefte aan is in plaats van je allerlei flauwekul op te dringen. En als je digitaal gaat kijken krijg je nog meer zenders, zodat je straks door de bomen het bos niet meer ziet.

Ik overweeg zelf eens verder te kijken, misschien dat de kpn of een schotelantenne nu nog aantrekkelijker wordt. Voor de oudere mensen uit kortenhoef ankeveen en 's-Graveland, die niet weten hoe ze straks hun tv in moeten stellen, kunt u me vrijblijvend bellen, dan zal ik kijken wat ik kan doen voor u. Want als u casema belt om het voor u te regelen, betaalt u ook nog eens voorrijkosten. Ik doe het gratis. (goed, voor een kopje thee/glaasje bier dan).
Belt u me dan op 06-18037278, liefst op dinsdag 11e tussen 18.00 en 19.00 uur of op woensdag de 12e tussen 14.30 en 18.00 uur.

Patrick Kreunng
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
P. Kreuning
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief