Rik Jungmann

---

Provincie Utrecht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Storingen Brug Vreeland

Wijdemeren, 21 augustus 2006

De brug over de Vecht in de Vreelandseweg (N201) heeft de afgelopen tijd regelmatig gehaperd. De provincie Utrecht onderzoekt de oorzaak.

Persbericht

Storingen Provincialebrug Vreeland

De afgelopen periode heeft zich een aantal storingen voorgedaan aan de Provincialebrug in Vreeland. De provincie Utrecht voert op dit moment een onderzoek uit naar de oorzaak van de storingen, zodat deze zo snel mogelijk, structureel kunnen worden opgelost.

De meest vervelende storing was wel dat het brugdek niet naar beneden kon. Met als gevolg dat ongeduldige automobilisten kozen voor de sluiproute door het dorp Vreeland. Hierdoor ontstond behoorlijk wat verkeersoverlast in het dorp.

Uit het onderzoek is inmiddels gebleken dat de optredende storingen los staan van de pas in werking getreden afstandsbediening. De provincie stelt uiteraard alles in het werk om het onderzoek en vervolgens de reparaties zo snel mogelijk af te ronden. Hoewel de verkeersoverlast gedurende het onderzoek en de reparaties niet te voorkomen is, neemt de provincie maatregelen om de overlast zoveel mogelijk te beperken. De provincie vraagt begrip van bewoners en weggebruikers en verwacht dat de problemen op korte termijn tot het verleden zullen behoren.

Nadere informatie

Met vragen of voor nadere informatie over het onderzoek en de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer Murraij van de provincie Utrecht, tel. (030) 669 21 40 of 06-53174368.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolkt Half bewolkt Matige wind 19 Naar volgende bericht