Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Lelijke Plekken in Wdm

Wijdemeren, 12 augustus 2006

Heeft Wijdemeren plekken waar wat u betreft de beuk in mag? Mail ons een foto van uw lelijkste plek en geef er een korte toelichting op.

Om de zomer door te komen en de komkommertijd op te vullen zendt NOVA iedere avond een item uit met de titel "De Beuk Erin". Min of meer bekende Nederlanders maken een filmpje van de door hen voor sloop genomineerde plek. U kunt de hele verzameling tot nu toe bekijken op de website van NOVA. Er staat inmiddels ook al een hele verzameling van door tv-kijkers ingezonden lelijke plekken.

Mooie plekken hebben wij genoeg in Wijdemeren. Maar hebben wij in Wijdemeren ook lelijke plekken? Verwaarloosde hoekjes? Huizen en gebouwen die niet passen in de omgeving? Bedrijventerreinen die mooier zouden kunnen? Gebouwen die rijp voor de sloop zijn, maar al jaren staan te verpieteren? Lelijke hekken? Vervuilde plekken? Muren met graffiti?

Als u zo'n lelijke plek in Wijdemeren weet, maak er een foto van en stuur hem op naar de WWK. Schrijf erbij waar de lelijke plek is en in maximaal honderd woorden waarom u hem zo lelijk vindt. En zet uw naam eronder.

Stuur uw inzending naar webkrant@wijdemeren.com. Wij maken er een mooi, eh pardon, lelijk fotoalbum van.

Het woord en het beeld zijn aan u.

Anonieme inzendingen worden niet geplaatst. De plek moet binnen de grenzen van Wijdemeren liggen. U dient slechts 1 foto te sturen.


De wekelijkse nieuwsbrief Bewolkt Half bewolkt Windstil 19º Naar volgende bericht