Rik Jungmann

---

Persbericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Eetcafé Abrona Open

Loosdrecht, 11 augustus 2006

Het eetcafé op Abrona Robberse Eiland aan de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht is geopend.

Op 17 mei werd Abrona Robberse Eiland feestelijk geopend. De video die de WWK van die gebeurtenis maakte kunt hier bekijken.

Persbericht

Eetcafé Abrona Robberse Eiland open!

Eetcafé Abrona Robberse Eiland is open! Van dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur kunnen de inwoners van Loosdrecht en passanten terecht voor een van de vele 'Heerlijkheden van Robberse Eiland', één van de gerechten op de gevarieerde kaart.

In het restaurant werken mensen met een verstandelijke beperking in de huishouding, de keuken en de bediening. Zij worden begeleid door een professioneel horecateam. Voor zorgvragers die graag bij Abrona Robberse Eiland willen werken zijn er nog plaatsen beschikbaar.

Genieten op het terras

In de maand juli was het restaurant al overdag open. Velen wisten het te vinden voor een kopje koffie of een lekkere lunch. Geholpen door het prachtige zomerweer zat het terras al snel vol. Gasten wisten zelfs per boot het terras aan de Vuntusplas te vinden. Voor de zorgvragers die werken bij Robberse Eiland was de drukte door het zomerweer meteen een sprong in het diepe. Dat ze zich hier goed doorheen hebben geslagen is duidelijk, want ook met wat minder weer blijft het restaurant onverminderd populair.

Zomerfestival

Tijdens het Zomerfestival, op zaterdag 19 augustus, zal Abrona zich presenteren met een stand aan de Oud Loosdrechtsedijk. U vindt Robberse Eiland aan de Oud Loosdrechtsedijk 234, 1231 NH Oud Loosdrecht, telefoon (035) 577 99 17. Het eetcafé is open van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur. De keuken is open tot 19.30 uur.

Over Abrona

Abrona is een innovatieve christelijke organisatie die gespecialiseerd is in een brede dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Respectvol met elkaar omgaan vormt de basis. Wij bieden wonen, werken, logeren, dagopvang, maaltijden en thuishulp. Als betrokken zorgorganisatie zien wij vaak dat mensen met een verstandelijke beperking verrassend goed zinvolle functies in de maatschappij kunnen vervullen. Abrona is daarom actief op het gebied van bedrijfsmatige projecten waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen werken. Abrona beschikt onder andere over een hotel, diverse restaurants, een winkel en een kunstuitleen.

De woonvoorzieningen, dagbestedingscentra en bedrijfsmatige projecten van Abrona zijn gevestigd in de hele provincie Utrecht.


De wekelijkse nieuwsbrief Regen Windstil 13º Naar volgende bericht