Rik Jungmann

Douwe van Essen

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Bloembakken tegen Trailers

Horstermeer, 10 april 2006

Bloembakken moeten ontsierende vrachtwagens en trailers gaan verdrijven bij de toegang van bedrijventerrein Nieuw Walden in de Horstermeer.

Persbericht

Gemeente plaatst bloembakken bij entree Nieuw-Walden

De gemeente gaat tien bloembakken plaatsen langs de toegangsweg naar bedrijventerrein Nieuw-Walden in Nederhorst den Berg. Nu ontsieren lang geparkeerde vrachtwagens en afgekoppelde trailers de aanblik van deze entree. Door de bloembakken zo te plaatsen dat er alleen personenwagens tussen kunnen parkeren hopen de gemeente en de ondernemers vrachtwagens en trailers voortaan te weren.

De gemeente doet eenmalig een investering van circa 4500,- euro voor de aanschaf en plaatsing van de bloembakken. De ondernemers nemen de beplanting en het onderhoud voor hun rekening.

Beheergroep

In de beheergroep "Nieuw Walden" voeren de gemeente en de ondernemers regelmatig overleg over het beheer en het onderhoud van het bedrijventerrein in Nederhorst den Berg. Dit met het doel de kwaliteit van het terrein in stand te houden en waar mogelijk te verbeteren. Het plaatsen van de bloembakken past in dit streven naar kwaliteitsbehoud.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 11º Naar volgende bericht