Rik Jungmann

---

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

VVD bij Ottenhome

Wijdemeren, 6 april 2006

Bob Colijn, VVD-kandidaat tijdens de afgelopen campagne voor de raadsverkiezingen, dronk een slokje en prikte een vorkje bij Ottenhome.

Reactie

Geachte Redactie,

Ik was afgelopen zondagmiddag met velen te gast bij Ottenhome op de borrel, die dag werd de Ottenhome Zeilrace gehouden , Raadsleden en aanhang zoals wij campanje leden waren uitgenodigd. Het weer was niet echt om over naar huis te schrijven, maar van de VVD waren toch Leonique en Michiel een team dat wel is uitgevaren, van de overige Raadsleden was er blijkbaar geen zeilteam, het was natuurlijk ook heel vroeg in het jaar.

Maar tijdens de borrel en een lopend buffetje was het toch stampvol, wij waren toen met een aantal Raadsleden en fractiegenoten. Het was allemaal heel gezellig aldaar en velen vonden het blijkbaar ook heel jammer dat e.e.a. mogelijk in de toekomst allemaal gaat veranderen, als de plannen van Fortis doorgaan en er Bungalows enzo gaan komen.

Ik zou Ottenhome van hieruit willen feliciteren met deze traditie en hopen dat in de toekomst deze Zeilrace en andere evenementen wel kunnen blijven doorgaan. Heel lang geleden zat ik op een beroemd internaat met de naam Duo Decimo op de Vaartweg nr. 89 in Hilversum ( vlak naast het veilinghuis Zadelhoff) en toen kwam ik al bij Ottenhome met mijn mede internaatgangers. Ik heb daar nog zeer goede memories bij.

Kortom het was een supergezellige dag blijkbaar en velen hebben genoten van de lekkere wijn en het fraaie uitzicht en een bekende inwoner uit Loosdrecht heeft samen met zijn maatje de Cup gewonnen. (Ook een VVD-er)

Mvrgr.

Bob J. Colijn
Te Kortenhoef.

p.s. Hopen op mooi weer dit seizoen, dan kunnen we weer genieten in Loosdrecht.


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolkt Matige wind Naar volgende bericht