Rik Jungmann

---

Gemeente Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Dorpsbezoek Kortenhoef

Kortenhoef / 's-Graveland, 31 oktober 2005

Op 15 november komt het college van B&W op bezoek in de Dobber in Kortenhoef. De Dorpsavond voor Kortenhoef en 's-Graveland.

Persbericht

Dinsdag 15 november:
dorpsavond Kortenhoef en 's-Graveland

Burgemeester en wethouders nodigen alle inwoners van Kortenhoef en
's-Graveland van harte uit voor de dorpsavond. Deze vindt plaats op dinsdag 15 november a.s. in de Dobber. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. Het programma begint om 20.00 uur.

Aan het begin van de avond spreekt het college ondermeer over de gevolgen van de verkoop van Huize Brugchelen en over de vergunningsprocedure voor zorgcentrum Veenstaete. Daarna komt het gebouwenplan aan de Kwakel aan de orde. De bezoekers van de dorpsavond bepalen grotendeels zelf de agenda. Iedereen krijgt, zoals gebruikelijk, alle gelegenheid onderwerpen aan de orde te stellen. De leden van het college proberen de vragen direct te beantwoorden.

Middagprogramma

's Middags bezoekt het college verschillende locaties in 's-Graveland en Kortenhoef. De leden maken een wandeling over de Zuidsingel en gaan op bezoek bij Huart Makelaardij en De Hoeve Antiek & Lifestyle. Aan het begin van de dorpsavond brengt wethouder Ties Hagen hierover verslag uit.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 18º Naar volgende bericht