Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

's-Graveland verloor met 3-1

's-Graveland, 9 oktober 2005

Ondanks de aanvankelijke voorsprong verloor 's-Graveland toch met 3-1 van Legmeervogels.

Legmeervogels - 's-Graveland 3-1 (0-1)

De ruststand 0-1 in het voordeel van ' s-Graveland heeft blauw-wit achteraf gezien geen goed gedaan.

In de eerste speelhelft bleek Legmeervogels een tegenstander die zeker verslagen kon worden. Aanvallend konden de gastheren geenszins verrassen, terwijl het ook nog van geluk mocht spreken dat twee goede scoringskansen in het eerste half uur door ' s-Graveland niet werden benut. Dat de voorsprong er toch kwam was in deze fase dan ook niet verwonderlijk. Het was Nunu Alexandre die tien minuten voor de pauze op aangeven van Fabian Degekamp zeer behendig naar links uitweek en uit een onmogelijke hoek doel trof:0-1.

De tweede speelhelft kreeg een geheel ander verloop. Het duel was nog maar nauwelijks begonnen of het was al gelijk. Aanleiding was een situatie waarbij de bal leek uit te gaan. Echter het leer kwam tegen de cornerpaal en Legmeervogels was er als eerste bij om hierop te reageren. Uit de voorzet vanaf de zijlijn werd direct gescoord:1-1.

Wellicht meende ' s-Graveland dat het gezien het verloop van deze wedstrijd het hier wel bij zou blijven, maar dat was een grote misrekening. Drie minuten later werd er namelijk opnieuw gescoord door de Uithoornse ploeg. Niet alert reageren op een aanval via het centrum gaf de Legmeervogels-spits de gelegenheid met een magnifieke omhaal, zij het pas in derde instantie, de 2-1 op het scorebord te brengen.

Vanaf dat moment bleef ' s-Graveland achter de feiten lopen en was niet in staat deze twee momenten van afwezigheid goed te maken. Het werd zelfs een kwartier voor tijd nog 3-1, nadat onnodig balverlies werd afgestraft. In de slotfase werd nog wel getracht tot een beter resultaat te komen maar echt overtuigend was het niet meer.