Rik Jungmann

Douwe van Essen

D66 Wijdemeren
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Roosenschoon trekt lijst D66

Wijdemeren, 13 november 2005

Nanne Roosenschoon is gekozen tot lijsttrekker van D66 voor de verkiezingen van 7 maart volgend jaar.


Nanne Roosenschoon (D66), Loosdrecht

Ingezonden Bericht

Nanne Roosenschoon lijsttrekker voor D66 Wijdemeren

D66 Wijdemeren heeft de Loosdrechtse architect Nanne Roosenschoon unaniem gekozen tot lijstrekker van de sociaal liberalen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006.

Nanne Roosenschoon was eerder kandidaat voor de Democraten bij de Europese Verkiezingen en heeft binnen de partij meerdere functies vervuld waaronder voorzitter van de afdeling D66 Wijdemeren. Nanne is momenteel fractie assistent van de Democraten in Wijdemeren en lid van de commissie Ruimte en Economie.

Tijdens een ledenbijeenkomst in Nederhorst den Berg is Nanne Roosenschoon unaniem gekozen tot de lijsttrekker van de Democraten. "Ik ben blij dat ik als commissielid mijn steentje heb kunnen bijdragen aan de soms moeizame start van Wijdemeren. Het waarborgen van de culturele identiteit van de oorspronkelijke kernen en het opkomen voor de belangen van alle inwoners van onze gemeente, samen met gelijkgestemde partijen, zal in de komende periode mijn doel zijn", zei Nanne na zijn verkiezing.

Het huidig Raadslid voor de democraten, Felix Flameling, heeft eerder al te kennen gegeven na deze Raadsperiode te stoppen met het Raadswerk."In Nanne Roosenschoon hebben de democraten een kundig, sociaal en gedreven vervanger. Ik heb de laatste vijf jaar plezierig met hem samengewerkt en met name zijn deskundigheid op het gebied van ruimtelijke ordening zeer op prijs gesteld", alsdus Felix.

Hieronder staat de definitieve lijst van de Democraten.

  1. Nanne Roosenschoon (Loosdrecht)
  2. Joost Boermans (Ankeveen)
  3. Eric Kalter (Nederhorst den Berg)
  4. Martin Moraal (Nederhorst den Berg)
  5. Josefine den Hartog (Nederhorst den Berg)
  6. Reinder van Zalk (Kortenhoef)
  7. Jan Sevenstern (Loosdrecht)

De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Windstil 12º Naar volgende bericht