Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Vrijdag: veel bezoekers

Wijdemeren, 5 november 2005

Er was gisteren, the day after de motie, sprake van een sterk verhoogd bezoekersaantal aan de WWK.

Het bezoek aan de Wijdemeerse Webkrant (WWK) beweegt zich op dit moment rond de 300 per dag. Er zijn gelegenheden waarbij dat aantal uitschieters kent.

De absolute toppers vinden plaats als er ijs ligt. Dan komt men van over het hele land kijken of er in Wijdemeren geschaatst kan worden.

Op de tweede plaats komen de uitschieters als er in de lokale politiek iets te doen is. Een heikel onderwerp (Voorstraat, verdiepingenplan, dorpscentrum, etc.) of als er crisis in de lucht hangt, zoals afgelopen donderdag.

Gisteren stroomden de bezoekers weer binnen. Ruim 400 bezoekers lazen gisteren in de WWK over de crisis in het Wijdemeerse gemeentebestuur als gevolg van de motie van wantrouwen, ingediend door DBL. De bezoekersstroom kwam al direct op gang na middernacht van donderdag op vrijdag. Normaal zijn er om een uur of één, twee 1 of 2 bezoekers langs geweest. Nu waren er dat om twee uur al ruim 15.

Vanaf half drie was de gang van zaken in de raad te lezen in de WWK Dat vergde even flinke inspanning, maar met uw bezoek beloont u de WWK, waarvoor onze dank.

En dan een vriendelijke suggestie. Als u de WWK wilt steunen, dan kan dat door te adverteren. Per maand komen er rond de 8000 bezoekers langs, die uw advertentie zien. Denk daar eens over. Het houdt ons in de lucht en het geeft u naamsbekendheid.


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Matige wind 11º Naar volgende bericht