Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Reactie op grondtransacties

Kortenhoef, 18 maart 2005. Gisteravond sprak Erik van der Wiel in, voorafgaand aan de raad. Hij reageert naar aanleiding van het debat in de raad.

Reactie

Gisteravond, 17 maart, mocht ik mijn zegje doen bij de Gemeenteraad over de gang van zaken omtrent bouwgrondlevering van ons nieuw te bouwen huis. Daar moest volgens dhr W.P. Neef familie voor gecompenseerd worden en heeft het daarom ook zo lang geduurd voor de grond geleverd wordt, heb ik begrepen.

Aangezien wij daar als toekomstige bewoners 711 euro per M2 voor de grond betalen ben ik blij dat er nu toch getransporteerd gaat worden. Maar het verbaast mij wel met welk gemak er wordt meegewerkt door de Burgemeester over een bouwvergunning voor 2 woningen voor de familie Neef. En benijd ik deze mensen omdat zij maar 10 euro per M2 voor de grond betalen. Daardoor begin ik te denken er is meer aan de hand!

Heeft de fam. Neef minder grond verkocht dan de Gemeente deed denken?
Dit wordt nu afgeschermd met een privaatrechtelijk gebeuren. Je zou denken dat de fam. Neef de Gemeente in de tang heeft. Er worden zo 2 woningen gebouwd voor de snufferd van andere bewoners aan de Emmaweg. Krijgen wij dan weer te maken met claims van deze bewoners?
En zouden dan weer onze belastingcenten daar op aangesproken kunnen worden?

Erik van der Wiel
Kortenhoef


De wekelijkse nieuwsbrief BewolktWindstil9 Naar volgende bericht