Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Legaliseer  Recreatiewoningen

Ankeveen, 15 februari 2005. Hans Schouten uit Ankeveen vindt dat de recreatiewoningen gelegaliseerd moeten worden.

Reactie

Geachte redactie,

De gemeente heeft alle bewoners op recreatieparken aangeschreven dat het beleid is gewijzigd en niet langer wordt geaccepteerd dat men permanent in een vakantiehuis of caravan woont. U betaalt € 1100,-- leges voor het in behandeling nemen van uw aanvraag. Waarom gaat de Gemeente Wijdemeren niet over tot legalisatie?

Legalisatie

Wat wordt bedoeld met legalisatie? Van legalisatie is sprake wanneer de bestemming van een wooncomplex gewijzigd zou worden van recreatie naar wonen, als het recreatieverblijf voldoet aan bepaalde eisen die in het Bouwbesluit worden gesteld.  De gemeenteraad heeft bij de vaststelling van het bestemmingsplan de kans dat te doen, en als ze dat niet doen, waarom niet? Waarom mag mijn buurman dan op z`n weiland "tegen natuurmonumenten aan" wel twee Landhuizen bouwen? Als ik daar planschade van ondervind moet ik ook € 1100,-- leges voor het in behandeling nemen van mijn aanvraag.

geld geld geld !!!!!

Hans Schouten Ankeveen


En dan ook nog een Enquête Woonbehoefte nou laat ze maar bellen hoor. De gemeente wil hierbij ook rekening houden met de woonwensen


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolktHarde wind Naar volgende bericht