Rik Jungmann

---

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Kies het mooiste Kasteel

Wijdemeren, 24 augustus 2005

Op de website van De Telegraaf kunt u stemmen. U kunt uw stem uitbrengen op het mooiste kasteel, waaronder Kasteel Nederhorst.

Raadsgriffier Baerte de Brey van de gemeente Wijdemeren weet dat wij van stemmingen, verkiezingen en peilingen houden. Hij zond ons dan ook de link naar de verkiezing van het mooiste kasteel toe. Als u zich laat leiden door chauvinisme, dan stemt u natuurlijk op Kasteel Nederhorst. (Dat geldt natuurlijk ook voor de niet-Bergse Wijdemeerders! Zet uw voorkeur voor Trompenburgh of Sypesteyn even aan de kant.)

Er staat op de website van De Telegraaf:

Kastelen zijn er in alle soorten en maten. En ook al zijn ze allemaal even spannend en uniek, er is een aantal exemplaren in Nederland, die toch wel heel bijzonder zijn. De Woonkrant selecteerde daarom twaalf kastelen. Welke vindt u het mooist? Vink één van de kastelen aan en verstuur uw stem door op de knop te klikken onderaan deze pagina. Onder de ingezonden stemmen verloten we tevens enkele unieke bouwplaten ter waarde van 19,50. Wilt u kans maken op dit droompaleis, vul dan ook uw contactgegevens in.

Even stemmen dus...

(Wilt u niet uw gegevens opgeven? Klik dan meteen op "verstuur" onder het contactformuliertje. Was even zoeken...)


De wekelijkse nieuwsbrief Zonnig Matige wind 21º Naar volgende bericht