Rik Jungmann

Ingezonden Bericht
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

DBL: Bus naar Provincie

Loosdrecht, 22 april 2005. Op 27 april bespreekt de provinciale commissie Natuur en Milieu het verdiepingenplan. DBL gaat daar met de bus heen.

In de raad van gisteren kondigde burgemeester Don Bijl aan in te zullen spreken. Het bleek dat hij daar niet alleen zal zijn, want veel partijen gaan ook inspreken. DBL gaat zelfs met een bus.

Ingezonden Bericht

Samen naar de Provincie

Woensdag 27 april aanstaande wordt in de commissie Natuur en Milieu het Verdiepingenplan voor de Loosdrechtse Plassen besproken. Er blijkt veel belangstelling te zijn vanuit Wijdemeren om deze vergadering bij te wonen. Daarom heeft het bestuur van Dorpsbelangen Loosdrecht besloten om een bus te huren om hier gezamenlijk heen te gaan. Parkeren bij het Provinciehuis in Haarlem is lastig en dàt probleem is dan in elk geval al opgelost.

Wij vertrekken tegen één uur (13.00 uur) vanaf de Rabobank, hoek Nieuw Loosdrechtsedijk/Nootweg in Loosdrecht. De kosten bedragen 10,-- euro per persoon.

Als u ook van de mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u zich aanmelden bij Tineke Franssen, telefoonnummer 035-582 6477 of bij Adriaan Doets via een briefje in de brievenbus (Nieuw Loosdrechtsedijk 42).

Iedereen is welkom, ook ‘andersdenkenden’.


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigWindstil15º Naar volgende bericht