Rik Jungmann

Douwe van Essen

DSO
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

DSO brengt Muzikale Komedie

Kortenhoef, 14 april 2005. Toneelvereniging DSO brengt eind volgende week vier avonden in De Dobber een muzikale komedie onder de titel Heibel op de Cuyp.

Ingezonden Bericht

ROSA, EEN DAME VAN LICHTE ZEDEN IN MUZIKALE KOMEDIE
Nog kaarten voor woensdag en donderdag. Vrijdag uitverkocht!!

Sinds enige tijd oefent Rosa legaal het oudste beroep ter wereld uit, compleet met arbeidsvoorwaarden en een vergunning. Maar zij is nog een hoertje van de oude stempel, die af en toe een bakkie komt doen in het koffiehuis aan de Albert Cuyp. Weliswaar verdient ze haar poen sinds kort bij Yab Yum, het blijft een meid met een hart van goud.


Carla Broekman als Rosa

Dat vinden ook de andere stamgasten en bezoekers van ‘De Linke Lijpe’, die in tijden van nood opkomen voor ‘hun’ temeier, hun eigen Roos. Dat het niet altijd makkelijk is om ’s nachts de kost te moeten verdienen, blijkt uit een prachtig lied dat Rosa zal zingen. Carla Broekman is de DSO-actrice die deze prachtige rol van ‘dame van lichte zeden’ speelt.
‘Heibel op de Cuyp’ is de muzikale komedie die zich afspeelt op de Albert Cuypmarkt. U maakt naast Rosa kennis met allerlei lieden van verschillend pluimage. Er zijn ruzietjes, er is liefde, er is jaloezie en er is broodnijd, maar de saamhorigheid van de marktlui is groot. Rosa zorgt voor een prachtige climax aan het eind van het toneelstuk.

U kunt het allemaal zelf meemaken op 19, 20, 21 en 22 april in De Dobber, waar DSO haar 70-jarig jubileum viert met ‘Heibel op de Cuyp’. Een muzikale komedie met maar liefst 18 spelers, maar ook Joop de Winter en Derk de Kloet laten u kennismaken met hun grote muzikale kwaliteiten. De vrijdagavond is uitverkocht, maar voor de dinsdag, woensdag en donderdag is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

U kunt nog kaarten bestellen bij ‘The Old Smoker’ aan de Kerklaan in Kortenhoef, tel. 035- 656 3412 ( en als u geluk hebt zijn er misschien ook nog kaarten verkrijgbaar bij de ingang van de zaal).


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolktWindstil15º Naar volgende bericht