Rik Jungmann

Douwe van Essen

Wijdemeerse Webkrant
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

The Making of WM Actueel

Wijdemeren, 10 april 2005. De Wijdemeerse Webkrant ging vandaag op bezoek bij Radio Wijdemeren om het programma WM Actueel in beeld te brengen.

Iedere Zondagmorgen

Iedere zondagmorgen staan ze weer klaar om in de lucht te gaan. Na een voorbereiding, waarin het nieuws wordt geselecteerd en de gasten worden uitgenodigd, is het dan zover. Het programma WM Actueel wordt gemaakt door de presentatoren en de technici van Radio Wijdemeren. Zo ook weer vandaag. De presentatie werd gedaan door Liesbeth Ehrens en Bob Paulich. De techniek was in handen van Frans Cavaljé. En, minstens zo belangrijk op dit moment van de zondagochtend, de koffieverzorging voor alle aanwezigen werd gedaan door Mevrouw Cavaljé, de moeder van Frans.

Sinds enige weken komt het programma weer uit Hotel-Restaurant Partycentrum De Drie Dorpen aan de Cannenburgerweg in Ankeveen. Enkele jaren gebeurde dat niet meer, maar die traditie is in ere hersteld, waardoor er meer ruimte is om de gasten prettig te kunnen ontvangen.


Wim Hagen van Pan & Koek vertelt over zijn pas geopende pannenkoekenrestaurant in Ankeveen.

Ruurt Stapel geeft een toelichting op de ontwikkelingen bij de Zuiderkruisgroep, de scouting die ook in Loosdrecht en Kortenhoef actief is.

Ria van de Zonde is uitgenodigd om namens Amnesty International te vertellen over Stop geweld tegen vrouwen.

Rechts aan de knoppen, Frans Cavaljé. Achter de presentatietafel links Rik Jungmann en rechts Bob Paulich. Aan tafel, met Liesbeth Ehrens en Ria van de Zonde, Herman Stuijver, die tot voor kort ook het programma presenteerde.

Mevrouw Cavaljé wacht samen met de medewerkers van De Drie Dorpen op koffielustigen, terwijl zij naar het programma luistert.

Een vertegenwoordigster van Fanfare De Vriendschapkring komt vertellen over het voorjaarsconcert in De Dobber.

Bert Looman, voorzitter van de Stichting Festiviteiten 's-Graveland kondigt de Jaarmarkt aan, die begin mei weer gehouden wordt.

Rik Jungmann viel in voor columnist Casper Keller, die verhinderd was. Hij had het over veel en grote paarse krokodillen.

De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolktMatige wind12ş Naar volgende bericht