Rik Jungmann

Gooi- en Eemlander
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 ...

Loosdrecht toch geen Kampioen

Loosdrecht, 8 april 2005. Afgelopen zaterdag leek het of de SV Loosdrecht kampioen was geworden. De KNVB gaf Voorland punten erbij en weg was het feest.

Zaterdag was het feest groot in Loosdrecht. De club was onbereikbaar geworden voor de concurrentie en vierde het kampioenschap in de derde klasse B uitbundig. Er liep nog een zaak tegen Voorland, dat een puntenstraf opgelegd zou krijgen. Die puntenstraf verzekerde zaterdag het Loosdrechtse kampioenschap.

De verbijstering in Loosdrecht is groot. De KNVB deed uitspraak in de zaak tegen Voorland en besloot de puntenstraf kwijt te schelden, waardoor Voorland volkomen onverwacht weer langszij kwam bij Loosdrecht. Dat staat vandaag op de voorpagina van de Gooi- en Eemlander.

Voor de zekerheid had Loosdrecht voor de wedstrijd van zaterdag nog even  aan de KNVB gevraagd of de kans bestond dat Voorland een lichtere straf zou kunnen krijgen. Loosdrecht werd gerustgesteld. Het kampioenschap lag voor het grijpen en werd gegrepen. Dacht men.

De boosheid op de KNVB in Loosdrecht is dan ook groot. Na de ontlading van het feest en de champagne, moet de ploeg zich volkomen onverwacht opnieuw opladen om de komende twee wedstrijden alsnog het kampioenschap veilig te stellen.


De wekelijkse nieuwsbrief Zwaar bewolktHalf bewolktWindstil11 Naar volgende bericht