Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Tarieven Casema

Wijdemeren, 11 oktober 2004. Louis Albeda, oud-gemeenteraadslid voor de VVD in 's-Graveland, verbaast zich over het feit dat de raad geen reactie geeft over de tariefstijging (31%) van de kabel van Casema.

Indertijd meldde Hans Schouten uit Ankeveen het probleem aan. Menno Snel uit Nederhorst den Berg reageerde er op met een kostenoverzicht van kabel, schotel en digitenne. (Onlangs werd door Gamma een complete schotelinstallatie  aangeboden voor 350 euro all in.) Inmiddels heeft ook KPN zich op die markt gestort. Voor gebruikers van een vaste of mobiele telefoonverbinding en ADSL heeft KPN tot eind dit jaar een aantrekkelijke aanbieding, al raakt u dan wel wat zenders (bijv. de BBC) kwijt.

Reactie

Geachte redactie,

Tot mijn stomme verwondering staat er, na twee reacties, niets meer te zien over de verhoging van enige tijd geleden van de kabeltelevisie. Ik heb het gemeentehuis gebeld. Ik heb Els van Hall, fractievoorzitter van de VVD, gebeld, totaal geen enkele reactie. De gemeente heeft volgens zeggen geen invloed op de hoogte van de tarieven. Wel lees ik dat diverse gemeenten het voor elkaar krijgen dat de verhoging niet door gaat. Kan de gemeenteraad nog iets doen?

Gaarne reactie

Louis Albeda


De wekelijkse nieuwsbrief ZonnigMatige wind7 Naar volgende bericht