... ...

Rik Jungmann

ingezonden brief
Naar vorig bericht

Naar de home-page

Naar volgende bericht

Casema verhoogt 31%

Ankeveen, 11 maart 2004. Hans Schouten uit Ankeveen zond ons onderstaande ingezonden brief. Op de factuur van Eneco ontdekte hij dat Casema de tarieven voor de kabel met maar liefst 31% verhoogt.

Het bericht past in de trend dat kabelaars misbruik maken van hun monopolie (31%!!). En dat terwijl Casema in 's-Graveland geen enkele aanvullende dienst over hun net biedt, zoals internetten of telefoneren. Toevallig stond in de Gooi gisteren ook een artikel over één van de buurgemeenten waar het protest tegen een voorgenomen verhoging zodanig werd, dat deze is teruggedraaid.

Ook geen gevoel voor bedragen in euro's? We helpen u een handje. Die € 9,88 was fl. 21,74 en dat wordt nu fl. 28,42 per maand. Een verschil van fl. 6,69. Dat keer twaalf, fl. 80,28 wordt de kabel per jaar duurder. Hoezo, pas op de plaats? Tijd voor een schotel of Digitenne? Iets voor een raadslid om eens een vraag over te stellen?

ingezonden brief

Casema verhoogt het tarief met maar liefst 31% van € 9.88 naar € 12.92

Ik ga mijn abonnement opzeggen dan wordt het nog duurder voor die de oplichters.

Dat is Casema op en top.
Casema doet niet anders dan onze keuzevrijheid beperken, elke jaar het abonnement duurder maken, en mensen proberen te dwingen een digitale
doos te huren waarachter het wel mogelijk blijkt om het aantal zenders te laten groeien.

Een digitale doos waar weinigen belangstelling voor hebben omdat er maar naar 1 kanaal gekeken kan worden , en een ander kanaal tegelijk opnemen is er niet bij.

Om dit door te drukken hebben ze geld nodig.

Hans Schouten

http://wijdemeren.web-log.nl/


De wekelijkse nieuwsbrief Zoeken in het archief 1996 - 2004 Reageer op dit bericht .
Naar de home-page BewolktMatige wind Naar volgende bericht