Rik Jungmann

Reactie
Naar vorig bericht Naar de home-page Naar volgende bericht
Reageer op dit bericht Zoeken in het archief 1996 - 2004 .

Claim aangekondigd

Wijdemeren, 7 oktober 2004. Ron Gessel stelt in zijn reactie op het bericht over de kosten van de kwestie Dode Eind een claim van zijn kant in het vooruitzicht van meer dan 75.000 euro.

Reactie

Beste mevrouw van Hall,

"Wijdemeren, 7 oktober 2004. Het college van B&W heeft een financiële verantwoording inzake de behandeling van de kwestie "Dode Eind" ter kennisname aan de leden van de commissie Bestuur & Middelen gestuurd. De VVD wil dat het stuk vanavond openbaar behandeld wordt."

"Daarnaast zijn er van een aantal zaken nog geen kosten bekend, of lopen er nog procedures, die moeten opleveren welke kosten gemaakt moeten worden. De kosten van deze nog onbekende posten kan oplopen tot maximaal circa € 75.000."

Om een tipje van de sluier op te lichten, alleen mijn schadeclaim zal al meer bedragen dan 75.000 euro. Ik denk niet dat de gemeente ooit stil heeft gestaan bij de gevolgen van het 12 puntenplan voor sommige arkbewoners. Dit werd in de pers afgedaan als nog een paar te nemen kleine hobbels. Ik denk dat die hobbels toch wat groter waren.

Met vriendelijke groet,

Ron Gessel


De wekelijkse nieuwsbrief Half bewolktMatige wind15º Naar volgende bericht