Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gemeente Wijdemeren


Ruzie OCW Siemons bijgelegd

Wijdemeren, 2 oktober 2003. Het Ondernemers Collectief Wijdemeren was erg boos op wethouder Yvonne Siemons van Economische Zaken. Zo boos dat het Collectief een open brief aan het college van B&W schreef. Vandaag spraken de voorzitter van het OCW, burgemeester Bijl en wethouder Siemons met elkaar en is de lucht weer geklaard.

Persbericht


Verhelderend gesprek gemeente Wijdemeren - OCW

Het Ondernemers Collectief Wijdemeren (OCW), de wethouder Economische Zaken, mw. Siemons, en het Projectbureau Bedrijventerreinen Gooi en Vechtstreek komen op donderdag 9 oktober bijeen om te praten over het gezamenlijk opzetten van een beheergroep van ondernemers en gemeente op het bedrijventerrein De Slenk in ís-Graveland. Dit is de uitkomst van een verhelderend gesprek dat op 2 oktober plaatsvond tussen voorzitter van het OCW de heer J. Goudberg, burgemeester mr. D. Bijl en wethouder Economische Zaken mw. E.Y. Siemons.

Het OCW deed onlangs een dringend beroep op de gemeente om, ondanks de moeilijke financiŽle situatie, toch voldoende prioriteit te blijven geven aan belangrijke projecten voor het bedrijfsleven. Het OCW schreef om dit te benadrukken een brief aan het college en de gemeenteraad. De gemeente herkende zich niet in de inhoud van deze brief en was ongelukkig met de toonzetting. In het gesprek van 2 oktober benadrukte de heer J. Goudberg dat hij op geen enkele wijze beoogde met deze brief de wethouder te willen beschadigen. Tijdens het overleg is besloten constructief samen verder te werken op het gebied van Economische Zaken en werkgelegenheid. Dit ondanks de beperkte financiŽle mogelijkheden van de gemeente en het tijdelijke gebrek aan ambtelijke capaciteit. De wethouder was en is van mening dat samenwerken aan de ontwikkeling van De Slenk belangrijk is. Daarom zal zij zich ondanks de situatie van de gemeente, persoonlijk voor dit project inzetten. De bijeenkomst op 9 oktober is hiertoe een stap in de goede richting.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...