Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Wijdemeerse Webkrant,
Douwe van Essen

Bron: Gemeente Wijdemeren


Beheer Rading geregeld

Loosdrecht, 20 november 2003. Op 24 november wordt een beheergroep ge´nstalleerd die zich gaat bezighouden met de verbetering en het beheer van het opgeknapte bedrijventerrein Rading in Loosdrecht.


Bij start van van de renovatie op 23 januari van dit jaar.

 

Persbericht

Gemeente tekent convenant voor beheer bedrijventerrein Rading

Wethouder mw. E.Y. Siemons van economische zaken zal maandag 24 november namens de gemeente een convenant tekenen voor het beheer van het gerevitaliseerde bedrijventerrein Rading. Dit omdat het college, samen met de ondernemers van het terrein en het Projectbureau RES Gooi en Vechtstreek, het beheer van het terrein wil verbeteren. Een gezamenlijke Beheergroep die hiervoor speciaal in het leven wordt geroepen zal deze dag feestelijk ge´nstalleerd worden.

De Beheergroep zal zich onder andere gaan bezighouden met de verbetering van de bewegwijzering, het opstellen van richtlijnen voor buiten opslag en het bestrijden van zwerfvuil. Ook zullen de mogelijkheden voor een gezamenlijke aanpak van afvalinzameling, beveiliging en onderhoud bekeken worden. Deze en andere punten zijn vastgesteld het Beheerplan Rading.

Representatiever uiterlijk

Begin dit jaar is het bedrijventerrein Rading gerevitaliseerd, tegelijkertijd met de aanleg van een gescheiden rioolstelsel. De gemeente stelde een subsidie voor bedrijven beschikbaar om de voorgevel van de bedrijfspanden te verfraaien. Door de aanplant van nieuw groen en het plaatsen van nieuwe verlichting heeft bedrijventerrein Rading een representatiever uiterlijk gekregen. Nu het terrein een nieuw jasje heeft wil de Beheergroep zorgen dat het terrein ook in goede staat Ún passend in de tijd blijft. De revitalisering van het bedrijventerrein Rading is een samenwerkingsproject van de gemeente, Projectbureau RES Gooi en Vechtstreek en de ondernemers.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

 

Het archief vanaf januari 2000 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...