Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: Plassennet

Bron: Wijdemeerse Webkrant


Beatrix bij Lamme

Nederhorst den Berg, 23 mei 2003. Vandaag bezocht Koningin Beatrix de Gooi- en Vechtstreek. Van 12.00 tot 15.00 was zij in Wijdemeren, waar zij Lamme Textielbeheer (NdB), Restaurant Berestein ('s-Graveland) en Jachtwerf Scherpel (Oud-Loosdrecht) bezocht.

Hieronder het bezoek aan Lamme Textielbeheer in Nederhorst den Berg, dat ook in het nieuws van TVNH van vanavond was opgenomen.


De hal bij binnenkomst.

Uitleg van een medewerker en Jan Lamme.

Het weer werkte vandaag niet mee. Al ruim voor de aankomst van de Koningin stonden een dertigtal kleumende Bergers onder hun paraplu te wachten op haar komst. Bij aankomst werden door Jesse en Pim Lamme, de kinderen van directeur Jan Lamme bloemen aangeboden. Bij Lamme werd zij ook opgewacht door burgemeester Don Bijl. In het gezelschap bevond zich ook Harry Borghouts, de commissaris van de koningin in Noord-Holland.


In geanimeerd gesprek.

De Bleker

Jan Lamme overhandigt
"De Bleker". Achter hen burgemeester Don Bijl.

Het gezelschap kreeg een rondleiding door het bedrijf van directeur Jan Lamme. Lamme Textielbeheer reinigt en verzorgt textiel voor grote opdrachtgevers. Aan het eind van de rondleiding ontving Koningin Beatrix uit handen van Jan Lamme voor het totale verzamelde personeel een kleine kopie van het beeld "De Bleker" dat voor het gebouw staat.


De Koningin ging spontaan tussen de medewerkers zitten
voor een leuke groepsfoto. Op de voorgrond Jan Lamme.


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...