Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gooi- en Eemlander


Volvo verzamelaar

Loosdrecht, 25 december 2003. Ernst Haselhoff Lich Kasteleijn, raadslid voor de VVD, blijkt een verwoed verzamelaar van Volvo's te zijn, aldus de Gooi van gisteren. Hij wil in Loosdrecht een Volvo museum oprichten.

Ernst Kasteleijn wil een particulier Volvo museum oprichten en heeft daartoe een verzoek aan de gemeente voor een vergunning gedaan. Het college wees dat echter af.


De roemruchte "Kattenrug"van Volvo.


Ernst Kasteleijn

Toch wil hij graag dat museum van de grond trekken. Daarom gaat hij opnieuw een verzoek indienen in andere bewoordingen en met een aangepaste motivatie. Daarbij wordt hij bijgestaan door zijn fractievoorzitter Els van Hall, die gespecialiseerd is in vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening. Els heeft Ernst wel op het hart gedrukt uiterst zorgvuldig te werk te gaan, om te voorkomen dat de indruk gewekt wordt dat een raadslid iets voor elkaar zou krijgen dat een normale burger ontzegd wordt.

Ernst Kasteleijn is een echte Volvo liefhebber. In het artikel van Simone Stevens vertelt hij dat de liefde voor Volvo's al bij hem gewekt is, toen hij nog maar drie jaar oud was. Hij zat toen bij zijn vader in de auto, een zogenaamde "kattenrug". Hij heeft een verzameling opgebouwd van echte Volvo's, miniatuurauto's en foldermateriaal.


Reacties

Gebroken link? Probeer het archief als de verwijzing enige maanden geleden is!

Zoeken

Het Wijdemeerse weer:
Grauw, vochtig, 9 graden

Het archief van 1996 tot nu.
Van dag tot dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht