Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Maarten naar Den Haag?

Wijdemeren, 13 juli 2002. De 28-jarige Maarten Haverkamp kwam in de vorige periode voor het CDA de gemeenteraad in. Inmiddels zit hij in de raad van Wijdemeren, waar hij voorzitter van de commissie bestuur en middelen is.

Maarten Haverkamp (CDA)

Hij staat ook op de lijst voor de Tweede Kamer op plaats vijftig. Het CDA haalde op 15 mei 43 zetels. Dat betekent dat er zeven kamerleden moet afhaken voor Maarten in de tweede kamer zijn blauwe zetel kan innemen.

Nu de kabinetsformatie aan het eind komt gaat er duidelijkheid ontstaan welke kamerleden het regeringspluche gaan bezetten als minister of als staatssecretaris. Als dat er zeven zijn, dan is het mogelijk bingo voor Maarten Haverkamp.

Helemaal zeker is dat dan niet, want Maarten deelt plaats vijftig met zes CDA kandidaten in andere kieskringen van het CDA.


Herman Stuijver
(hier voor de AROS)

Toch is het spannend of de telefoon in Nederhorst zal gaan. Waarin een klein dorp groot kan zijn.


In de Gooi- en Eemlander werd over dit onderwerp een stuk geschreven door Herman Stuijver. Herman kom je overal tegen. Op de AROS, in de Wie Wat Waar en nu ook in de Gooi- en Eemlander. En ben je niet ge´nteresseerd in nieuws, maar wel in toneel, dan kom je ook niet om hem heen bij toneelvereniging DSO. Om nog maar te zwijgen van zijn "gewone" werk, les geven. Een bezig baasje, die Herman.

...


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: Douwe van Essen, Rik Jungmann Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...