Vorig bericht

Home

Volgend bericht


René Voigt reageert

Wijdemeren, 14 april 2002. René Voigt reageert in een ingezonden brief op die van Wim van Oudheusden.


René Voigt

De onzin van een oud-raadslid PvdA Loosdrecht

Op onzin hoef je niet te reageren, zeggen wij altijd. Voor de onzin van Wim van Oudheusden, maken wij graag een uitzondering. 

Je zult maar oud-raadslid zijn van de PvdA Loosdrecht en toch mee willen praten. 
Les 1: zorg dan dat je goed op de hoogte bent. Wim van Oudheusden is voor die eerste les nog niet geslaagd. Hij bewijst dat in zijn ingezonden brief van 6 april 2002, die als titel draagt: Je zult maar Dorpsbelangen hebben gestemd. 

Je kunt merken dat deze man oud-raadslid is. Niet alleen is hij hierdoor blijkbaar behoorlijk gefrustreerd geraakt, hij weet ook niet meer waar het allemaal over gaat. Zijn brief is een aaneenrijging van onjuistheden, insinuaties en minder-waardige opmerkingen. 

Heeft deze man nog een relatie met de PvdA? Hij stond op nummer 7 van de kandidatenlijst. Een onverkiesbare plaats. Met de ondertekening van z’n brief wekt hij de suggestie dat hij namens de PvdA schrijft. Ik heb begrepen de kopstukken van de PvdA Wijdemeren niet achter de brief van Van Oudheusden staan en dat hij daarop zal worden aangesproken. 

Waarom Van Oudheusden zijn pijlen op Dorpsbelangen richt is wel duidelijk. Hij maakte deel uit van het Loosdrechtse gemeentebestuur dat bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen volledig is afgestraft door Dorpsbelangen Loos-drecht. Daar heeft hij behoorlijk de pest over in. 

De titel van zijn ingezonden brief dekt overigens de lading niet. In zijn brief krijgt niet alleen Dorpsbelangen, maar zowat iedereen er van langs. Zelfs zijn eigen PvdA-wethouder Ties Hagen krijgt een zeperd. 

Nog even voor de duidelijkheid. Het is niet zo dat de fractie Dorpsbelangen, met uitzondering van alleen Gert Zagt, vóór de OZB-verhoging stemde. Ook Miep van Hattem stemde tegen. Maar waarom zegt Van Oudheusden niets het stemgedrag van de andere uit Loosdrecht afkomstige raadsleden? Ik noem de Loosdrechtse vóórstemmers even: Betske van Henten (CDA), Ernst Haselhoff Lich Kastelijn (VVD) en …….. PvdA-fractievoorzitter Lia Moote. 

Volgens Wim van Oudheusden is er waarschijnlijk maar één die het goed heeft gedaan en die het allemaal goed ziet. Juist ja, u raadt het al, dat is Wim van Oudheusden, oud-raadslid PvdA Loosdrecht, himself. 


Kortenhoef, 14 april 2002.
René Voigt, fractievoorzitter Dorpsbelangen


Reacties

Het Wijdemeerse weer: Af en toe een bui, winderig, 8 graden
Meer weer? Klik hier. 
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...