... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


D66 met paard en wagen

Wijdemeren, 31 oktober 2001. Na de verkiezingskaravaan van het CDA en het bezoek van Paul Rosenmöller van GL gaat D66 aanstaande zaterdag de aandacht van de kiezer proberen te trekken met Thom de Graaf op een wagen getrokken door een paard. Thom de Graaf is fractievoorzitter van de tweede kamerfractie van D66. Van de lokale afdeling kreeg de Wijdemeerse Webkrant onderstaand persbericht.

Thom de Graaf in Wijdemeren met paard en wagen

Aanstaande zaterdag 3 november komt de D66 Tweede Kamer fractievoorzitter Thom de Graaf de nieuwe gemeente Wijdemeren bezoeken. De D66 afdeling zal hem per paard en wagen van kern naar kern brengen omdat er geen openbaar vervoer aanwezig is waarmee inwoners direct van de ene kern naar de andere kern kunnen reizen.

Daarbij zal D66 in ieder geval de politieke markten in Loosdrecht, Kortenhoef en Nederhorst den Berg aandoen.

Behalve Thom de Graaf is ook de provinciale fractievoorzitter van D66, Patrick Poelmann, uitgenodigd aangezien openbaar vervoer met name een landelijk en provinciaal onderwerp is.

Thom vertrekt om 11 uur uit Loosdrecht, en zal dan via 's-Graveland, Kortenhoef en Ankeveen naar Nederhorst den Berg gaan. Hij wordt verder vergezeld door de top van de lokale D66 lijst. 

Voor meer informatie 
Nadja Jungmann 
06 255 02 400

www.d66wijdemeren.nl
d66@wijdemeren.nl  


Het Wijdemeerse weer: Zeer wisselend, hevige buien, harde wind, maar ook zonnig, 11 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...