... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Stoelendans

's-Graveland, 26 oktober 2001. Gisterenavond vond de op één na laatste echte vergadering van de gemeenteraad van 's-Graveland plaats. Men is duidelijk uitgeregeerd. Onderwerpen waar in het verleden nog wel eens een woordje over was gewisseld werden nu met een hamerslag van Kozijn afgedaan.

Het meest opwindende van de hele avond was het verdwijnen en verschijnen van wethouder Wim Neef en raadslid Henk de Kloet. Wim Neef verliet de raadszaal toen de aankoop van de grond van zijn bedrijf door de gemeente aan de orde kwam. Nadat geen raadslid er een woord aan vuil bleek te willen maken en het unaniem besloten was, kwam hij weer terug.

Twee agendapunten verder hetzelfde verhaal. Aan de orde was de ongegrond-verklaring van een bezwaarschrift van omwonenden van de Krakeelakker. Henk, mede-eigenaar van de Krakeelakker, verliet zijn zetel en ging op de publieke tribune zitten. Nadat ook hier niemand iets over op te merken bleek te hebben en ook dat voorstel unaniem was aangenomen schoof hij weer aan.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...