... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Kinderkledingbeurs

Kortenhoef, 26 oktober 2001. Volgende week zaterdag vindt er op de Regeboogschool in Kortenhoef een kinder- en kledingbeurs plaats. Onderstaand bericht vertelt u de details.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs.

Op zaterdag 3 november wordt er voor de vierde keer een kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd, op basisschool de Regenboog, Elbert Mooylaan 86 te Kortenhoef.
Kopers zijn welkom van 10.00 tot 11.30 uur, om hun slag te slaan tegen een lage prijs.
Wie weet vindt u hier wel een leuk cadeautje voor het 5 december-gebeuren.

Als u kleding, speelgoed of andere artikelen (fietsstoeltje, babybadje o.i.d.) wilt verkopen, dan kunt u dat op school inleveren op vrijdag 2 november tussen 15.15 uur en 17.00 uur, of 's avonds tussen 19.30 uur en 21.00 uur. 
Kleding die wordt ingebracht moet schoon zijn en mag niet te oud of versleten zijn. Knuffels en ondergoed worden niet ingenomen voor de verkoop.

De ingebrachte spullen moeten worden voorzien van een etiket, met daarop het volgnummer, de maat en de prijs van het artikel.
Een volgnummer kunt u krijgen door te bellen naar Joke van Veldhuizen. Tel. 035-6563718. Ook voor eventuele vragen kunt u haar bellen.

Na afloop van de beurs kunt u de spullen die niet verkocht zijn weer ophalen (als u het terug wilt hebben; voorziet u het etiket op de kleding/ speelgoed dan van een rode stip). Er kan dan ook afgerekend worden. Als u de kleding of het speelgoed niet meer terug wilt hebben, gaat het naar een kindertehuis in Roemenië. De helft van de opbrengst van de kledingbeurs is voor de "Clinic clowns", de andere helft is voor de verkoper.

Namens de kleding- en speelgoedbeurscomissie, 
Joke van Veldhuizen.


Het Wijdemeerse weer: Redelijk, af en toe zon, droog, 15 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...