Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Vliegtuiglawaai

Loosdrecht, 22 oktober 2001. Wim van Oudheusden, fractievoorzitter PvdA Loosdrecht, startte op 7 oktober een PvdA-actie tegen het lawaai van laag overvliegende vliegtuigen. De Wijdemeerse Webkrant publiceerde zijn oproep, die ook te vinden was in de Wie Wat Waar en De Brug. Hij schrijft dat de actie nog even door gaat. Wilt u reageren, lees dan ook even het bericht van 7 oktober of stuur hem direct een email.

Mijne heren,

Namens de PvdA Wijdemeren kan ik melden dat de actie tegen de laagovervliegende kisten van Schiphol een succes lijkt te worden.
Na publicatie op jullie website en in de WieWatWaar en de Brug ontvingen wij vele tientallen reacties!
Dank daarvoor.
Maar om dat zowel Gooi- en Eemlander, Nieuwsster en Randexpresse weigerden (!!) hieraan mee te werken is mijn vraag aan ieder: laten we nog veel meer bonnen insturen en minister Netelenbos in een Netelig parket brengen.

PvdA Wijdemeren staat immers voor inspraak van de bevolking en daagt diezelfde bevolking nu uit te laten horen wat zij ervan vindt dat Schiphol steeds lager over onze fraaie woonomgeving mag aanvliegen!!!!

Geef het svp door aan kinderen, ouders, neven, nichten, ooms, tantes, opa en oma, kennissen en vrienden dat zij ook hun stem laten horen,

Wij hopen tot 7 november nog honderden bonnen te ontvangen,
W.van Oudheusden


Het Wijdemeerse weer: Grauw, nattig, 15 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...