...

...

Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Noodkreet Fotoboek

's-Graveland, 30 mei 2001. In de Gooi- en Eemlander staat vanavond een noodkreet over het gebrek aan foto's voor het afscheidsfotoboek. Het fotoboek dreigt deels te mislukken omdat de bewoners te weinig oude foto's inleveren. De eerste tranche, september vorig jaar, liep prima. Zeshonderd foto's was de opbrengst. Ook in februari dit jaar ging het nog uitstekend. Nu zijn er echter veel te weinig foto's om een derde expositie op 9 en 10 juni samen te stellen.

De onderwerpen zijn dit keer: Eerste en Tweede Wereldoorlog, verkeer en vervoer, bedrijfsleven, religie en onderwijs, openbaar bestuur en diensten.

Tot 5 juni kunnen de foto's worden ingeleverd bij Wout Spaan, Kortenhoefsedijk 171, Timo Veenman, Stichts End 30 in Ankeveen, en op woensdagavond bij de historische kring In de Gloriosa aan de Kerklaan 89 in Kortenhoef.

Als u de foto's inlevert bent u ze niet kwijt. U krijgt ze na afloop weer terug.

Dus, heeft u nog oude foto's over de genoemde onderwerpen, aarzel niet en lever ze in. Het mooie weer kan u niet weerhouden. Integendeel, stap op de fiets en breng die foto's.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...