WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Natuurmonumenten Agenda
's-Graveland, di 1 maart 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland organiseert de komende weken tal van activiteiten voor jong en oud.

persberichten

Activiteiten

Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in 's-Graveland organiseert de komende weken tal van activiteiten voor jong en oud.

Voor de data, de plaats en de tijden van onderstaande activiteiten verwijzen wij naar de website van het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek.


Foto: Janko van Beek

OERRR Bossafari met de boswachter in ’s-Graveland

Ga op zaterdag 10 of 24 maart samen met de boswachter op safari over de buitenplaatsen. Je gaat hier niet opzoek naar de Big Five, maar naar de vele kleine kriebelbeestje. Deze activiteit duurt 1,5 uur.

Ontdek de buitenplaatsen van ’s-Graveland

Wandel op zaterdag 10 maart mee met de boswachter over de in 's-Graveland inclusief Bantam. Deze activiteit, speciaal voor volwassenen, duurt ongeveer 2 uur.

Reeën kijken in het Corversbos

Ga op zaterdag 17 of vrijdag 30 maart in de avondschemering op pad met de boswachter en ontdek reeën in het Corversbos, vlak bij Hilversum. Deze wandeling is voor volwassenen en duurt ongeveer 1,5 uur.

OERRR Struinen voor vogels met de boswachter in ‘s-Graveland

Ga op zaterdag 17 maart samen met de boswachter op ontdekkingsreis door de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen Boekesteyn en Schaep en Burgh. Neem je camera mee om onderweg foto’s te maken.

Kom binnen kijken bij Trompenburgh in ’s-Graveland

Geniet op zondag 18 maart van historie en cultuur tijdens deze unieke activiteit voor volwassenen op één van de ’s-Gravelandse Buitenplaatsen. Bewonder tijdens deze excursie het prachtige landhuis Trompenburgh van binnen. Het is mogelijk om daarnaast met een gids op pad te gaan op landgoed Gooilust. Laat je verrassen!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persberichten
foto
NM
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief