WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Eric van Sauers: Lief en Leed
Nederhorst den Berg, di 19 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Eric van Sauers komt op zaterdag  23 september voor de vijfde keer in het Dorpshuis in Nigtevecht met zijn nieuwste voorstelling 'De lief en leedtour'.

Bergers kunnen er heen met het pontje.

persbericht

De Lief- en Leedtour

Eric van Sauers komt op zaterdag  23 september voor de vijfde keer in het Dorpshuis in Nigtevecht met zijn nieuwste voorstelling “De lief en leedtour”.

Ook in het nieuwe cabaretseizoen blijft de pont van en naar Nederhorst den Berg onverminderd varen voor de cabaretbezoekers. De afvaart is om 20:00 uur en de oversteek is gratis. Terugvaart in overleg.

Eric van Sauers

Eric van Sauers was al gepokt en gemazeld in het stand-up comedycollectief Comedytrain toen hij vanaf de jaren negentig met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde. Hij mag graag een beetje sarren en zuigen. Maar telkens laat de macho met het imposante fysiek een zachte, warme kant zien. Van Sauers fulmineert tegen de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid. Zuur wordt het echter nooit. Steeds is er de tedere verrassing (Elsevier).

Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als één van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zul je ze nooit van je leven vergeten. Komisch, meeslepend, en urgent. Comedy recht uit het hart.

Aanvang is 20:30 uur en de toegang is € 20. Kaarten bij Cha Cha Damesmode in Weesp. Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506. E-tickets via de site www.cabaret-nigtevecht.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief