WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Online Boodschappen doen
Wijdemeren, vr 8 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De website Boodschappenspot.nl zocht uit hoe het in Wijdemeren zit met het online bestellen van boodschappen en de bezorging daarvan.

ingezonden bericht

Online boodschappen doen in de gemeente Wijdemeren

Een groeiende groep Nederlanders maakt gebruik van de online supermarkt. Het GFK berekende dat al 1 op de 7 huishoudens online boodschappen doet.

Doordat steeds meer supermarkten zich toeleggen op het bezorgen verwachten experts dat dit de komende jaren explosief toeneemt. Waar supers voorheen met name in de randstad bezorgen, zien we nu dat bezorgdiensten ook steeds meer actief zijn in dunbevolkte gebieden.

Bij welke supers kan ik online bestellen?

De website Boodschappenspot.nl zocht uit welke supers er bezorgen in de gemeente Wijdemeren. De keuze is nog beperkt. Albert Heijn is de enige super die door de hele gemeente bezorgt. Jumbo biedt alleen afhaalpunten, en Spar bezorgt alleen aan huis in Nederhorst ten Berg. Hieronder per supermarkt wat meer informatie.

Albert Heijn

Albert Heijn bezorgt inmiddels door de hele gemeente Wijdemeren. Dat betekent dat inwoners van Ankeveen, Kortenhoef, Nederhorst den Berg, Loosdrecht en 's-Graveland de boodschappen online kunnen bestellen en op een gewenst moment thuis kunnen laten afleveren. Tevens biedt AH een afhaalpunt in Kortenhoef. Ook in Hilversum zitten een aantal pick-up points gevestigd.

Bestellen op AH.nl
Minimum bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: €4,95
Afhaalkosten: €1,50

Jumbo

De Jumbo bezorgt nog niet in de gemeente Wijdemeren. Wel vinden we in de gemeente Wijdemeren 2 afhaalpunten. Bij de Jumbo in Loosdrecht (Nootweg 45) en Kortenhoef (Curtevenneweg 2) kunnen de online bestelde boodschappen worden afgehaald.

Bestellen op Jumbo.com
Minimum orderbedrag: €25
Bezorgkosten: €6,00 (niet mogelijk in Wijdemeren)
Afhaalkosten: €1,95

Spar

Inwoners van Nederhorst den Berg gebruik maken van de bezorgservice van Spar. Voor de overige plaatsen in de gemeente Wijdemeren gaat dit (nog) niet op. Spar bezorgt gratis bij bestellingen vanaf €50 (geen kortingscode nodig), en wie voor 10 uur ‘s morgens bestelt heeft de bestelling dezelfde dag nog in huis.

Bestellen op Spar.nl
Minimum orderbedrag: Geen
Bezorgkosten: €4,95, en vanaf 50 euro gratis.
Afhaalkosten: geen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief