WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Opvoeden van Pubers
RegioGV, di 5 september 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Informatie en uitwisseling van ervaringen van ouders van pubers tijdens de cursus 'Omgaan met pubers'.

persbericht

Opvoeden van pubers, in goede sfeer!

Vind je het leuk om met andere ouders te praten over de opvoeding van je puber en ook informatie te krijgen over de ontwikkeling die een tiener doormaakt? Dan kun je op vier avonden terecht bij Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek, locatie Bussum.

Beter omgaan met pubers De cursus ‘Omgaan met pubers’ gaat in op de communicatie met je kind. Je leert er meer over onderwerpen als luisteren, een duidelijk boodschap geven, overleggen, regels en grenzen stellen en complimenten geven. De cursus is speciaal voor ouders met kinderen in de leeftijd van 12 tot 17 jaar.

Cursus start in september De cursus start op 26 september in Bussum en vindt op vier opeenvolgende dinsdagavonden plaats tussen 20.00 en 22.00 uur. De kosten voor deelname zijn 30 euro per ouder(paar). Ouders uit de hele regio Gooi en Vechtstreek zijn welkom!

Aanmelden en informatie

Voor informatie en aanmelden kun je terecht op de website van Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek: www.jggv.nl (cursusaanbod). Ook kun je bellen naar het inhoudelijk spreekuur: 035 69 26 350 of een mail sturen naar cursussen@jggv.nl.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief